Gràcies a Hootsuite Google+ publica automàticament el nostre blog

per | 28-07-2012 | Blog de comunicació i màrqueting digital | 0 comments

Un connector RJ45

Finalment, gràcies a que Hootsuite ha alliberat la funcionalitat per a gestionar les pàgines de Google+, hem pogut connectar la pàgina de Google+ de DeMomentSomTres amb el nostre blog.

Un connector RJ45 Com a conseqüència d’aquesta operació, totes les entrades que publiquem al blog de DeMomentSomTres apareixen, al cap d’un temps, a la nostra pàgina de Google+. Fins ara, com que no disposàvem d’aquesta connexió, només podíem publicar aquest contingut a la nostra pàgina de facebook per mitjà de RSS Graffiti, una aplicació de facebook que ens permet programar còmodament aquesta interacció automàtica.

Hootsuite disposa de la funcionalitat de publicar un canal RSS o RSS feed als canals socials que hi gestionem. No obstant, aquesta funcionalitat encara coixeja en alguns aspectes tècnics. Per exemple, no permet publicar imatges de forma automàtica que és una funcionalitat que molts dels usuaris estem demanant i que el deixen una mica per darrera de RSS Graffiti.

De fet, a hores d’ara, el mateix contingut publicat a la pàgina de facebook és més atractiu que el que es publica a Google+ però és un primer pas.

A la nostra pàgina de Google+ també hi trobaràs el nostre blog gamberro i les definicions del diccionari de comunicació de DeMomentSomTres.

Tan bon punt Hootsuite millori una mica aquesta funcionalitat en prepararem un petit tutorial per a que en puguis fer ús.

Arxius