El blog de comunicació i màrqueting digital

Ens agrada explicar el que passa pel món del màrqueting digital i especialment el nostre entorn proper.

Però com que no ens podem estar de criticar, també hi tenim el nostre apartat de blog gamberro on diem el que ens ve de gust sense pensar-nos-hi massa.

Instagram

El nostre perfil d'instagram vist des del telèfon mòbil.
El nostre perfil d’instagram vist des del telèfon mòbil.

Instagram és una de les xarxes socials de gran implantació. Es tracta d’una xarxa basada en continguts visuals (fotografies i vídeos).

El desenvolupament d’Instagram es va iniciar a San Francisco, quan Kevin Systrom i Krieger Mike van optar per centrar les múltiples funcions HTML5 check-in Burbn en un projecte de fotografia mòbil. El producte va ser llançat a l’Apple App Store el 6 octubre 2010 i va rebre el nom de Instagram.

Instagram va ser dissenyada originàriament per a iPhone, iPad i iPod amb el sistema iOS 3.0.2 o superior fent possible la seva descàrrega des del App Store i des de la seva pàgina web. A principis d’abril de 2012, es va publicar una versió per a Android i, actualment, també està disponible per descarregar des de Google Play. Des de la seva creació, Instagram ha tingut una gran popularitat. Al mes de novembre de 2011 comptava amb 12 milions de seguidors i, actualment, l’aplicació té més de 100 milions d’usuaris actius o igers.

El 9 d’abril de 2012 Facebook va anunciar la compra de la coneguda apliació per 1.000 milions de dòlars.

La principal virtud d’aquesta xarxa, al marge de posar de moda de nou les càmeres Polaroid, és que es tracta d’una xarxa molt amable i que permet fer videos i fotos boniques amb facilitat gràcies als múltiples filtres que incorporen.  Fruit d’aquesta amabilitat de la xarxa, es produeixen freqüents esdeveniments de desvirtualització dels seus usuaris o instameets fent-ne un recurs molt interessant de cara a la promoció i el branding.

Comentaris

  Deixa un comentari

  XHTML: Pots utilitzar aquestes etiquetes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Marc Queralt i Bassa

  Marc Queralt i Bassa

  Aplico creativitat, sentit comú i coneixement d'internet i el codi obert a resoldre els reptes de comunicació i màrqueting de les empreses.
  Marc Queralt i Bassa

  Latest posts by Marc Queralt i Bassa (see all)

  Arxius