El blog de comunicació i màrqueting digital

Ens agrada explicar el que passa pel món del màrqueting digital i especialment el nostre entorn proper.

Però com que no ens podem estar de criticar, també hi tenim el nostre apartat de blog gamberro on diem el que ens ve de gust sense pensar-nos-hi massa.

SEO

L’optimització per a motors de cerca (en anglès search engine optimization, és a dir, SEO) engloba el conjunt de tècniques dirigides a l’objectiu d’augmentar la visibilitat d’una pàgina web als motors de cerca, millorant la posició a la pàgina de resultats. En general la posició del rànquing està relacionada amb el nombre de visites, així que el SEO ha esdevingut una estratègia comercial indispensable.

El SEO analitza el funcionament dels motors de cerca i determina què es busca. Algunes de les estratègies més utilitzades són marcar els continguts amb paraules clau relacionades amb la cerca i augmentar el nombre d’enllaços que la web rep d’altres pàgines.

 

Comentaris

  Deixa un comentari

  XHTML: Pots utilitzar aquestes etiquetes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Anna Mata

  Anna Mata

  Directora editorial at DeMomentSomTres
  Me n'encarrego d'elaborar un discurs que sigui coherent en tots formats. I faig de pont entre la tecnologia i els humans.
  Anna Mata

  Arxius