El blog de comunicació i màrqueting digital

Ens agrada explicar el que passa pel món del màrqueting digital i especialment el nostre entorn proper.

Però com que no ens podem estar de criticar, també hi tenim el nostre apartat de blog gamberro on diem el que ens ve de gust sense pensar-nos-hi massa.

Instawalk

Instawalk al Cementiri de VilafrancaPer als no iniciats, un Instawalk és la versió dinàmica de l’Instameet. Això és, un grup d’igers (usuaris d’Instagram) que ens reunim en un mateix espai sota un pretext per fer fotografies i difondre-les a la xarxa.

És a dir, un instawalk té com a format bàsic el d’una visita guiada per un determinat lloc, espai o recinte d’una colla de persones amb telèfon mòbil amb que van fent fotografies i petits vídeos i els pengen a Internet generalment associat a un determinat hashtag o conversa.

Així doncs, els instawalk, en la mesura que es tracten d’instameets, són un interessant recurs de promoció i branding d’una manera amable i creativa que a la vegada proporciona al lloc un banc de fotografies d’una certa qualitat i, generalment, amb visions diferents i innovadores.

Hi ha un munt d’instawalks però de moment, per DeMomentSomTres, el més interessant és el del cementiri de Vilafranca en motiu del 175 aniversari de la seva obertura. Digue’ns interessats si vols 😉

Comentaris

  Deixa un comentari

  XHTML: Pots utilitzar aquestes etiquetes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Marc Queralt i Bassa

  Marc Queralt i Bassa

  Aplico creativitat, sentit comú i coneixement d'internet i el codi obert a resoldre els reptes de comunicació i màrqueting de les empreses.
  Marc Queralt i Bassa

  Latest posts by Marc Queralt i Bassa (see all)

  Arxius